MÅL

Vad är ett mål? Ett mål är det resultat man vill åstadkomma med sin handling, det vill säga det förväntade resultatet.
Mål är därför det absolut viktigaste för hundägare att sätta och kanske framför allt - lära sig jobba emot. Det gäller alla hundägare – familjehund eller kombinerad familjehund/tävlingshund.
Varför är det så svårt? Troligtvis så har man inte ”mål-tänket” från början eller förstår vikten av det.  Många tycker det är svårt att definiera rätt mål och andra har svårt att nå målet/målen.
Många misstar sin vision för mål. Det finns också massor med komplicerade sätt att jobba emot mål och är det för komplicerat så blir det att man tappar motivationen och målet på vägen…

Personligen jobbar jag emot stora och små mål hela tiden, det finns alltid ett nytt mål eller så bygger jag på ett mål när det tidigare målet var klart. Jag har haft inga eller väldigt lite specifika tävlingsmål utan hittar andra mål som ger de resultat jag vill ha. Jag är inte tävlingsinriktad utan ser tävlingar och dess resultat mer som ett kvitto på var jag är i min målsättning för de mål jag har.

Mina mål får aldrig gå emot eller skada min vision, dvs. de 5Sen.

Sätta och jobba emot mål ska vara enkelt. Behöver du hjälp eller en knuff i rätt riktning så väljer du ett av min coachingpaket så börjar vi din mål-resa tillsammans.

VISION

Visioner beskriver den bild som vi ständigt ska sträva mot, en önskad idealsituation som vi ständigt vill uppnå och som alltid kan utvecklas mer och vidare.
Visioner har inga krav på tidsbundenhet eller mätbarhet eftersom de hela tiden kan utvecklas vidare.

Min vision och den vision jag kommer sträva emot att mina kursdeltagare eller privatekipage ska få är de 5Sen.
Vi kan alltid bli starkare, få mer självförtroende, bli smartare, få mer säkerhet och bli mer stabila.

Foto Annica Nyberg